27 ene 2010

Murart a l'Aparador del Museu Joan Abelló


El proper divendres dia 29 de Gener, es presenta el programa Murart a l’Aparador del Museu Joan Abelló, on ICONO serveis culturals porta a terme diferents tasques de gestió i monitoratge. La mostra inclourà un recull de les obres realitzades per artistes murals als murs de la ciutat.

El projecte MurArt està encapçalat pel Pla Jove de Mollet i per una comissió assessora configurada per joves de la ciutat especialistes del grafit. L'objectiu d'aquest projecte és facilitar la cessió d'espais on poder pintar lliurement i, alhora, mostrar que el grafit és un art i pot constituir una font de cultura. Murart pretén dotar la ciutat d'una exposició permanent i aconseguir que es valori l'art urbà del grafit i es diferenciï de les indesitjades guixades. A través del
web de Murart, les persones interessades en participar en aquest projecte podran fer una sol·licitud per accedir a un mur (existeixen tres nivells segons si són d'aprenentatge, de desenvolupament o d'exposició), descarregar-se la normativa del projecte i veure un mapa dels murs de la ciutat.

La mostra es podrà visitar fins el divendres 6 d’abril, i contarà amb les obres dels següents autors murals:

Ave, Shico 10, Noble, Yle, Rage, Chez, Crespo, Dase, Kame, Dome, Rydr, Berok, Faif, Aker, Roik, Green i Liza.

No hay comentarios: