4 may. 2010

Jornada de portes obertes al Liceu amb motiu del Dia Europeu de l'Òpera


El proper diumenge 9 de maig amb motiu del Dia Europeu de l'Òpera, el Gran Teatre del Liceu organitza una jornada de portes obertes, des de les 10h del matí i fins les 18h, ininterrompudament.

Es podran visitar els espais més emblemàtics del Teatre: La Sala, el Saló dels Miralls i el Foyer. Com a novetat, aquest any s'incorpora al recorregut el Cercle del Liceu, un club privat d'amants de l'òpera que obrirà les seves portes a la seva col.lecció de pintures de Ramon Casas i a altres salons amb obres d'art excepcionals.

Durant la jornada s'oferiran al Saló dels Miralls actuacions musicals per part d'estudiants del Conservatori Superior de Música del Liceu i a més es projectaran al Foyer dues òperes enregistrades al Liceu: L'elisir d'amore de G. Donizzeti (amb Rolando Villazón i María Bayo) i Tosca de G. Puccini (Daniela Dessí i Fabio Armiliato).

El Gran Teatre del Liceu de Barcelona és el teatre en actiu més antic i prestigiós de Barcelona, especialment com a teatre d'òpera, entre els quals és considerat un dels més importants del món.

Situat a La Rambla, ha estat escenari, des de fa més 150 anys, de les més prestigioses obres, interpretades pels millors cantants del món. Durant dècades, ha estat símbol i lloc de trobada de l'aristocràcia i burgesia catalanes.

No hay comentarios: