3 dic 2009

El Nadal a Barcelona


Aquest Nadal, l'Ajuntament de Barcelona ens ofereix una programació nadalenca àmplia, diversa i solidària. L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha encès aquest passat dimecres, 2 de desembre, l'enllumenat de Nadal dels carrers de la ciutat. Aquest any, l'enllumenat compta amb un convidat d'excepció, com és el tradicional galet de Nadal. Podeu trobar fins a 26 galets de dos metres d'alçada i amb llum interior repartits per tota la ciutat. En l'acte d'encesa de l'enllumenat també s'ha inaugurat el pessebre de la plaça de Sant Jaume, que reutilitza les figures clàssiques de l'any anterior i les situa en un nou entorn.

D'altra banda, la façana de l'Ajuntament de Barcelona també tindrà una il·luminació especial, que representarà "El Calendari d'Advent", amb la projecció de les 25 finestres del mes de desembre. En aquest sentit, cada dia s'obrirà una finestra i es projectarà una imatge i un text diferent.

Pel que fa al pessebre de la plaça de Sant Jaume, enguany reutilitza les grans figures clàssiques de l'any anterior, i les situa en un nou entorn, de forma semicircular, on la vegetació evoca paisatges hivernals.

A banda d'això, s´han muntat 10 escenaris, un a cada districte de Barcelona que, des del 2 de desembre fins al dia de Nadal, oferiran cada dia, de 6 de la tarda a 9 del vespre, un ampli programa de música amb gent del barri, grups que cantaran nadales, corals i altres grups professionals de tota mena (de cantautors a jazz, passant per música llatina).


BON NADAL A TOTHOM!

No hay comentarios: