29 jun. 2010

ICONO segueix al MHC


ICONO serveis culturals surt de nou elegit per portar a terme el servei de visites guiades del Museu d'Història de Catalunya.

Això suposa un gran èxit per ICONO, ja que després d'11 anys en la institució, ICONO ha tornat a guanyar el concurs, amb la qual cosa demostra la coneixença de la institució i, la capacitat d'estar al dia en qüestions de propostes de millora del servei que porta oferint tots aquests anys.

ICONO, a través del MHC, proporciona serveis culturals a gran part de la societat: escoles del territori català, famílies, nou vinguts, gent gran, etc.

Aprofitem l'ocasió per informar-vos de l'exposició temporal que trobareu ara al MHC. La Nova Cançó. La veu d’un poble és un recorregut, des dels inicis de la Nova Cançó fins a l’herència llegada a les noves generacions, que evoca sobretot el paper dels cantants en la lluita antifranquista i en el trànsit de la dictadura a la democràcia. La mostra, que és de gran format, està concebuda com un trajecte des de la germinació de la cançó catalana en els anys 50, protagonitzada pel que van significar els primers ballables en català en ple franquisme, passant per l’aparició d’artistes que van donar visibilitat als anhels de tota una generació i l’impuls que van donar els promotors que van crear i desenvolupar la indústria discogràfica catalana i en català.

Podreu veure l'expocisió fins al 31 d'octubre.

Més informació:
web del MHC
ICONO t'espera al MHC!

No hay comentarios: