1 jun. 2010

Concert inaugural del cicle "Música als Parcs"


Demà, dimecres 2 de juny tindrà lloc el concert inaugural de la nova edició del cicle de concerts "Música als Parcs" amb una actuació partir de les 8 de la tarda als Jardins del Teatre Grec a càrrec de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa.

Aquest concert enceta la nova temporada de Música als Parcs, que enguany, per tal d'aproximar aquest cicle a la ciutadania, amplia fins a vuit els espais verds que acullen concerts, doblant així els de l'edició anterior. Al Parc de la Creueta del Coll, Parc de Diagonal Mar, Parc de la Barceloneta i Parc de la Guineueta tindran lloc concerts de la Banda Municipal de Música de Barcelona. Al Turó Park, Jardins de Príncep de Girona i a l'Hivernacle del Parc de la Ciutadella acolliran concerts de clàssica, mentre que els Jardins dels Drets Humans i Hivernacle del Parc de la Ciutadella seran l'escenari de les sessions de jazz.


Els concerts de la Banda Municipal són a les 8 de la tarda i els jazz i clàssica a les 10 de la nit. Tots els concerts són a l'aire lliure i gratuïts i no cal reserva prèvia.

Consulteu la
programació

No hay comentarios: