30 jul 2009

El diari Avui destaca l'èxit de l'exposició Princeses de terres llunyanes


El diari Avui ha publicat un article sobre l'èxit i la satisfacció de l'experiència després de veure l'exposició Princeses de terres llunyanes del Museu d'Història de Catalunya. ICONO participa en aquesta exposició proporcionant el servei de monitoratge i les visites guiades. L'article, a més de la producció i els continguts excel·lents de l'exposició, també destaca l'excepcional visita guiada que van tenir gràcies a la guia Judith Barnés. Des d'ICONO també volem expressar la nostra gratitud i enhorabona a Judith per la seva feina i al MHC per l'èxit de l'exposició.


"Divendres 24 de juliol vam poder gaudir d'una vetllada meravellosa al Museu d'Història de Catalunya, gràcies a la visita guiada nocturna a l'exposició Princeses de terres llunyanes. Des d'aquí m'agradaria felicitar molt sincerament el museu per l'encertada decisió de fer una exposició que explica les relacions del nostre país amb un país tan llunyà com era Hongria a l'Edat Mitjana, a partir de la vida de quatre poderoses reines.

La producció és impecable; els plafons explicatius són excel·lents i la selecció de peces exposades té un alt interès artístic i històric. També m'agradaria donar les gràcies a la Judith Barnés per la seva excel·lent visita guiada, que va merèixer els aplaudiments de tot el grup d'assistents.

Al final de l'acte i com a cirereta del pastís, una copa de cava i uns bombons d'estil hongarès. Malgrat el desànim col·lectiu dels catalans, exposicions com aquesta ens demostren que fent les coses amb excel·lència podem arribar a tenir un futur tan esplendorós com el nostre passat més daurat.


Toni Casas i Molina"

No hay comentarios: