20 ene 2009

DIUMENGE AL MATÍ? NO T'HO PENSIS MÉS, VINE A L'ATENEU BARCELONÈS

Després de més d’un any d’estreta col·laboració amb l’Ateneu Barcelonès us oferim un nou calendari de visites per a que pugueu gaudir d’una de les institucions culturals a Barcelona més antigues i més actives al mateix temps.

L’Ateneu Barcelonés neix a mitjans del segle XIX amb la voluntat de conservar i difondre la cultura catalana i sobreviu als avatars de la història fins als nostres dies mantenint el seu esperit original. Des de Lluís Doménech i Montaner, Àngel Guimerà, Josep Maria de Sagarra, Pompeu Fabra, Josep Pla fins a Miquel Roca, Pasqual Maragall, entre molts d’altres. Ubicat al Palau Savassona al carrer Canuda, continua mantenint l’esperit dels seus primers dies obre les seves portes als ciutadans de manera regular per a mostrar la institució, la seva història i el gran ventall d’activitats que hi tenen lloc. Coneixeràs l’Ateneu de mitjans del segle XIX fins a l’Ateneu del segle XXI i el seu programa de cursos i activitats que el mantenen en un lloc d’honor en la promoció cultural Barcelonesa.

Tots els primers diumenge de cada mes vine a l’Ateneu Barcelonès. L’hora d’inici de la visita és a les 10 h i el preu de la visita és de 6 euros per persona.
Cal fer reserva prèvia i el pagament es farà al moment d’inici de la visita. Només cal que truqueu al 93 410 14 05 o envieu un correu elctrònic a nuria@iconoserveis.com
Es garanteix sortida de la visita a partir de 6 persones.

Possibilitat de fer-la en català, castellà i anglès a grups de més de 10 persones amb reserva prèvia.

No hay comentarios: