9 sept 2010

Demà, divendres 10 de setembre, passeja't gratuïtament per la Barcelona de 1714


Entorn a les activitats relacionades amb els fets històrics que commemoren la Diada Nacional de Catalunya, l’entitat Gent de la Terra i el Museu d’Història de Catalunya amb la col·laboració dels Grallers i tabalers dels castellers de Gràcia i la participació dels monitors i monitores d'ICONO serveis culturals organitzen una Passejada per la Barcelona de 1714, divendres a les 20h amb sortida des del museu i gratuïtament.


Es tracta d’un itinerari guiat pels carrers de Barcelona per descobrir els escenaris de la guerra de Successió. S’ofereixen dos itineraris comentats pels guies del museu: La desfeta, que repassa els testimonis de la derrota i la repressió, i La ciutat assetjada, que recorre alguns escenaris significatius de la vida urbana durant la guerra de Successió.


La passejada estarà amenitzada pels grallers i tabalers dels Castellers de Gràcia i s’acaba a l’Arc de Triomf, on Gent de la Terra ofereix un refrigeri per tothom dins la Mostra d’entitats.

Passejades per la Barcelona de 1714

Itinerari guiat pels carrers de Barcelona per descobrir els escenaris de la guerra de Successió.

Punt de trobada: davant la façana del Museu d’Història de Catalunya

Dia: 10 de setembre

Horari: a les 20 h.

Adreça: plaça Pau Vila, 3

Tel.: 93 225 47 00

Organitza: Museu d’Història de Catalunya i Gent de la Terra, amb la col·laboració dels grallers i tabalers dels Castellers de Gràcia i amb la participació dels monitores i monitores d'ICONO serveis culturals.

També es faran visites guiades a l’espai de la Guerra de Successió de l’exposició permanent del museu dissabte 11 de setembre de les 11 a les 14h i de les 16.30 a les 18h, de forma gratuïta. Hi haurà entrada lliure al museu dissabte 11 de setembre de 10 a 19h.

Jornada de portes obertes al Museu d’Història de Catalunya i visites guiades gratuïtes a l’espai de guerra de Successió de l’exposició permanent.

Dia: 11 de setembre

Horari de les visites guiades: de les 11 a les 14.00, i de les 16.30 a les 18.00 h.

Adreça: plaça Pau Vila, 3

Tel.: 93 225 47 00

Entrada lliure al museu i a les exposicions temporals La Nova Cançó. La veu d’un poble i La Costa Brava abans de la Costa Brava. Fotografies de la Casa de la Postal 1915-1935.

No hay comentarios: