23 jun 2008

BARCELONA, DE PEL•LÍCULA!

Un recorregut per les localitzacions de la ciutat més cinematogràfica. Passeja amb Pedro Almodóvar, Woody Allen, Mario Camus, José Luis Guerín o Bigas Luna. Descobreix els secrets del rodatge de “El perfum”, “Una casa de bojos” o “Vicky, Cristina, Barcelona”
La ruta recorre les localitzacions on s’han rodat escenes de pel•lícules que, o bé tenen la ciutat com escenari (“Todo sobre mi madre”, “La ciutat dels prodigis”, “Una casa de locos”, “Vicky, Cristina, Barcelona”) o bé que han servit per a recrear altres ambients (“El embrujo de Shangai”, port de Barcelona, “El perfum”, casc antic, gòtic).

Es passeja per llocs d’interès turístic amb el fil conductor dels personatges de pel•lícules molt conegudes. La ruta s’acompanya d’anècdotes dels actors, directors, situacions de rodatge i de fotografies per tal d’il•lustrar cada localització amb l’escena que es comenta.
Recorregut: Des del port de Barcelona (localitzacions de les pel•lícules “El embrujo de Shangai”, “Una casa de bojos” i “Manuale d’amore”, ens endinsarem al Raval de “En construcció”, passant per llocs emblemàtics com la plaça del Duc de Medinaceli (“Todo sobre mi madre”), el carrer Ferran (“El perfum”) fins arribar a l’eixample modernista de Woody Allen a “Vicky, Cristina, Barcelona”.
Informació rutas@iconoserveis.com

No hay comentarios: