2 mar. 2011

Les visites guiades al Celler Cooperatiu de Rubí, tot un èxit!


LAjuntament de Rubí, amb la col·laboració d'ICONO serveis culturals, ha organitzat tot un seguit de visites guiades al Celler Cooperatiu el passat cap de setmana amb l’objectiu de donar a conèixer a tota la ciutadania les obres de remodelació que s’estan fent a l’edifici.

L’activitat, que s’ha dut a terme en grups reduïts, ha estat tot un èxit de participació: dissabte, un total de 64 persones van assistir a una de les diverses visites guiades que es van organitzar, mentre que diumenge van ser 85 els rubinencs i rubinenques que van voler conèixer el Celler de més a prop.

La majoria de persones que han assistit a les visites guiades han estat veïns del barri, molts d’ells gent gran que, durant les sessions, han explicat diverses anècdotes sobre el Celler.

Inici de la segona fase de les obres
Els treballs de rehabilitació del Celler Cooperatiu s’han estructurat en 3 fases. La primera, que ha consistit en la reparació de la coberta i el reforçament dels fonaments, ja està totalment enllestida. La segona fase, durant la qual es completaran els elements arquitectònics que manquen a l’edifici i es condicionarà l’interior del Celler per a adaptar-lo al seu nou ús com a centre cultural, s’iniciarà a mitjans de març. I, per últim, es durà a terme la tercera fase, que consistirà en l’arranjament de l’entorn de l’edifici.

No hay comentarios: