11 ago. 2008

"Barcelona de pel·lícula", protagonista als mitjans de comunicació

El nou recorregut d'Icono Serveis Culturals, "Barcelona de pel·lícula" ("Barcelona de cine", en castellà) ha estat protagonista als mitjans de comunicació. El 6 d'agost EL PERIODICO DE CATALUNYA publicava una doble pàgina central per parlar de l'original proposta que visita els escenaris on s'han rodat algunes de les pel·lícules més conegudes dels darrers anys: "Todo sobre mi madre", "El perfume" o "Una casa de locos", entre d'altres. TV3 ha acompanyat els assistents de la ruta realitzada l'11 d'agost amb la visita especial al terrat de La Pedrera, on es van rodar algunes de les escenes de la darrera pel·lícula de Woody Allen, "Vicky, Cristina, Barcelona". Les imatges es podran veure al Telenotícies Vespre de TV3 del 12 d'agost.

El mateix dia 11 d'agost ONDA CERO ha entrevistat en directe a Cristina Belenguer, la guia de la ruta, al programa "Això no és tot", on a més s'han sortejat entrades per a la ruta dels dies 20 d'agost i 3 de setembre.
La CADENA SER i Barcelona Televisió ja preparen els seus espais sobre la ruta "Barcelona de pel·lícula" / "Barcelona de cine".

Properes rutes programades: 20 d'agost i 3 de setembre a les 19 hores. Inclou entrada per una sessió a la Filmoteca.

Més informació: Icono Serveis Culturals / www.iconoserveis.com / 93 321 25 01

4 ago. 2008

VISITAS TEATRALIZADAS POR BARCELONA

Hemso recogido algunas escenas de nuestras mejores visitas teatralizadas: Barcino; Modernos y Modernistas; Historias y Leyendas, etc. Son visitas muy atractivas para grupos, que tal vez ya han visitado al ciudad otras veces, pero con este tipo de actividades tienen la oportunidad de escuchar a los principales protagonistas de la Historia.

1 ago. 2008

Icono Serveis a Ràdio Nacional d'Espanya

Aquest estiu escolta les anècdotes més divertides de les visites guiades a Barcelona de la mà d'Elena Colomé i Cristina Belenguer al programa "El matí a 4 bandes" de Ràdio 4 - RNE, conduït per Víctor Llopart.

Coneixeràs les històries més sorprenents de rutes com "l'Ombra del Vent", "El Joc de l'Àngel" o "Barcelona de pel·lícula" i les preguntes més curioses dels turistes que visiten Barcelona.

Tots els divendres d'agost de 9.30 a 10.00 h a RNE, a la freqüència 100.8 FM (Barcelona). o bé al web de Ràdio 4 - RNE