11 ago 2008

"Barcelona de pel·lícula", protagonista als mitjans de comunicació





El nou recorregut d'Icono Serveis Culturals, "Barcelona de pel·lícula" ("Barcelona de cine", en castellà) ha estat protagonista als mitjans de comunicació. El 6 d'agost EL PERIODICO DE CATALUNYA publicava una doble pàgina central per parlar de l'original proposta que visita els escenaris on s'han rodat algunes de les pel·lícules més conegudes dels darrers anys: "Todo sobre mi madre", "El perfume" o "Una casa de locos", entre d'altres. TV3 ha acompanyat els assistents de la ruta realitzada l'11 d'agost amb la visita especial al terrat de La Pedrera, on es van rodar algunes de les escenes de la darrera pel·lícula de Woody Allen, "Vicky, Cristina, Barcelona". Les imatges es podran veure al Telenotícies Vespre de TV3 del 12 d'agost.

El mateix dia 11 d'agost ONDA CERO ha entrevistat en directe a Cristina Belenguer, la guia de la ruta, al programa "Això no és tot", on a més s'han sortejat entrades per a la ruta dels dies 20 d'agost i 3 de setembre.
La CADENA SER i Barcelona Televisió ja preparen els seus espais sobre la ruta "Barcelona de pel·lícula" / "Barcelona de cine".

Properes rutes programades: 20 d'agost i 3 de setembre a les 19 hores. Inclou entrada per una sessió a la Filmoteca.

Més informació: Icono Serveis Culturals / www.iconoserveis.com / 93 321 25 01

No hay comentarios: